Markus Persson adını hiç duymuşmuydunuz..bende duymamıştım..bikaç hafta evvel yeğenim bahsedene kadar...bu adam rekor denilecek bir sürede yanlış söylemiş olmayım 1.5milyon satır kod yazmış tek başına ..bugün rekor satışlar yapan en popüler oyunlardan biri haline gelen minecraft'ı yazmış,şirket kurmuş yayınlamış kişi..çoğu kişi benim gibi ne adını ne sanını duymuştur.bu adam daha 7 yaşındayken babasının commodore128 bilgisayarını programlamaya başlamış 8 yaşında ilk oyununu yazmış...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] -
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
pardus projesi dağıtılıp sıfırdan anka adıyla yeni olaya girişilmeden evvel pardus geliştirici takımı içinde 14-15 yaşlarında çocuklarında var olduğunu phyton diliyle yazılım geliştirip deposu için derlemeler yaptıklarını biliyorum.yani adını sanını bilmediğimiz duymadığımız öyle adamlar var ki bu yazılım programlama vs (kısaca bilişim diyelim) işinde,bizim bilgimiz,yapabildiklerimiz olimpik havuzun yanında bi bardak su gibi kalır.
inzaghi'de 5in 1 değil 10in 1 yani 5 değil 10 oyun var benimkinde demişti...o konuda öyle yazmıştı...neyse ne..sizede onada yolunuz açık olsun demek düşer bize.uğraştığınız emek verdiğiniz için hem helal olsun demek lazım.çoğu kişinin yapmadığını yaptınız.inşallah Allah gönlünüze göre verir.Allah işinizi rast getirsin...