Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2013, 05:25   #5
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Biseykoy Eggdrop Oyun Botu

tamda yeni uyanmıştım.NBA maçı başlıyacak diye kalktım.başlamadan bi bakayım bişey var mı diye....
öncelikle ben coder felan değilim onu diyiim.coder'ın c'si bile değilim...öyle bi iddaada bulunsam burda bu :
feysbuk şifresi kırdı diye kendini hacker sanmak gibi,yada bi sunucuya sc5 ile saldırınca kendini haxor sanmak gibi bişey olurdu ..

ve inan PNL sende değilsin.tercüme yapmak hatta düzenleme yapmak coderlık değildir.hatta o kodu 2009'da biraraya getirmiş dalnetteki adamcağızda coder değil.oda düzenleme yapmış,modifiye etmiş kendince farklı hazır yazılmış kodları biraraya getirmiş.sende şimdi onu onun dilinden gerekli yerleri çevirip kendi kullanabileceğin duruma getirmişsin.buda emektir helal olsun demek gerekir ama olayı bu kadarda abartmayın bence...

burda piyasada mevcut kodların pek çoğu böyle edit ,çeviri vs.ne zaman oturur bi projede geliştirici olabilecek bilgi beceriye sahip biri olursun o zaman coder yada geliştirici düzeyine gelmişin demektir.proje derken kod editlemeyi çeviri yapmayı kast etmiyorum. sıfırdan program yazmayı yazılım geliştirmeyi kast ediyorum.eggdrop gibi tcldrop gibi...

yani sen ben kendimize coder dersek komik duruma düşeriz.size öyle kodlar öyle adamlar gösterebilirim ki yazdığı koda baktınız mı ağlayasın gelir.sanat eserine baktığını hissedersin.bi koda değil.

biz sadece heves etmiş öğrenmeye gönül vermiş burdada bildiklerimizi öğrendiklerimizi paylaşıp hem insanlara yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeye hemde onları bu işe özendirip heves etmelerini sağlamaya çalışıyoruz

ki bunuda hobi olarak boş vakitlerimizi değerlendirmek.TV başında salak diziler seyretmekten daha yararlı olacağını düşündüğümüzden yapıyoruz.ne bizi yücelt nede yerden yere vur.ama en önemlisi biraz daha gerçekçi olsanız ,,bırakın başkaları takdir etsin yaptığınız işleri değerlendirmesini başkaları yapsın.böylesi göze,kulağa daha doğru geliirdi..

ayrıca CLubber'ada ayıp etmişsin doğrusu..yaptıkları ortadadır.ve iyi niyetle sayısız insanada yardım ettiğine bende pekçok kişide şahit.o gece çok geç bi saatti ,o saatte ben değil o uyanık olsa benden evvel o görseydi o yardım ederdi.

forumun bu bölümünde aktif şekilde yardım eden insan sayısı fazla değil.birimiz bi konuya yardım ederken diğeri obür konuda yardım ediyor.yetişebildiğimize yardım edebileceğimize yardım ediyoruz.ama zaman zaman istekler yardımın ötesine geçebiliyor.yani kişisel düzeyde kod yazmak hazır kod vermek gugıl'da aratıp rahatlıkla bulabileceği şeyleri illa eline hazır istemek.arkası sonu gelmez isteklerde bulunmak.bunlarda görülebiliyor zaman zaman.

CLubber bildiğim kadarıyla öğrenci olmasına ve sınavlara hazırlanmasına yani meşgul olmasına rağmen elinden geldiğince zaman ayırıp sayısız kişiye yardım etti.geçmiş konulara bakarsanız görebilirsiniz.yani size o yardım etmedi de ben ettim diyede ne o "tu kaka" nede ben "cici" olmaz.

benim kendi öz yeğenim önce web eğitimi aldı .bi web şirketindede çalıştı halada oraya iş yapıyor zaman zaman,şimdi programlama eğitimini tamamlamak üzere.ve son derece inektir.bölüm birincisi sınıf birincisi felan oluyor aldığı not ortalamalarıyla.php'den asp'ye C#,C++,perl phyton java aklına ne gelirse adam biliyor yazıyor yapıyor ediyor..ben bugüne dek onun ağzından dahi ben coder'im lafı duymadım...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver