Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2013, 05:07   #4
Serhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Biseykoy Eggdrop Oyun Botu

PNL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tekrar ediyorum arkadaşlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesımden sadece en başta bir yardım aldıgım dogrudur ama bu sadece tavsıye nıtelıgınde olmustur.Ustelık o bot 5in1 botuydu.Bu 9 eggdrop oyunlu olan farklı bır bot.Eger irc dunyasındayım , ben de yaparım dıyorsanız buyrun sayın Coder
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
'ler.Burada atıp tutmakla ,başkalarının yaptıklarıyla biyerlere gelmeye çalışmakla hava olmuyor.Ben endonezyalı bır kardesımızın kodladıgı oyun botunu turkceye cevırıp uzerınde geliştiriciler kullanarak,kendımden bır seyler katarak bir eggdrop oyun botu geliştirdim.Soruyorum size Coder'im
diye gecınen eggdrop hocaları
buyrun bi bot ta siz duzenleyın de gorelim ozaman,Coder
misiniz.Bence @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesımden haric burada Coder'im diyebilecek başka bir zat goremedım ben.Havanda su dovmeyelim lutfen.Kopyala yapıştır değil,beynimizde üretelim bazı seyleri.Saglıcakla kalın.

öncelikle bu iş için tebrikler, başarılarınızın devamını diliyorum.
ayrıca: "siz de coder misiniz ulen" tarzında bişeyler söylemişsin bu forumda genel ircd konusunda uzman kişiler var onlara haksızlık ediyorsun. bilmeden atıp tutmak çok ayıp.

birde bu bot var aynılar sanırım? link: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver