Cevap: Multi oyun botu
bu 10in 1 ile 5in 1 bende uzun zamandır vardı ..ama ne kullandım nede açıp bakmıştım.şimdi sizin sorunuza cevap bulmak için açıp baktım.yani gerçektende 10 in 1 mış.alt alta farklı farklı triviaları adam altalta eklemiş olmuş size tek script.ve tabi her biri için farklı ayarda var tcl içersinde orda benim görebildiğim !nostop ile başlatma seçeneğide var.yani durmak yok...birde yapımcı spike diye biliyordum bende ama görüyorum ki dalnet'ten (zaten anca ordan çıkardı)Kien Sing diye biriymiş bunları birleştiren...spike'ın sitesinde boğuş la gamepool var böyle bişey yok..neyse birde bu üst üste eklenmiş oyunların herbirinin ayar kısımları var ayrı ayrı ve hepsi için ayrı ayrı set ....AutoStart 0 gibi bi seçeneği var.birde bu oyunun cfg dosyası var onda bi bakın AutoStart=1 şeklinde mi...nostop komutuyla başlatmayı deneyin bakalım gene duracak mı olmadı şimdi üşenmesem botlarımdan birine yükleyip deneyecem ama işin doğrusu gece gecede üşeniyorum ondan şimdi sadece kodun içine bakıp yazıyorum deneyin sonuç alamazsınız birde ben yükleyip denerim,bakarız bi çaresine artıkın... |