Konu: tcl istek
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2013, 13:23   #12
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: tcl istek

dün akşam üstü başladım yarısından fazlası 55-60 satır yazdım sonra canım sıkıldı durdum bi yandan düşünüyordum Allah aşkına ben ne yapıyorum böyle .... bu kodun amacı yaptırılmak istenen şeyin amacı birazda olsa sizede saçma gelmiyor mu?freenode'a girdim.akşam 11 12 felandı ,80bin küsür kişi online 5bin bilmemkaç kayıtlı kanal ....15-20 kanala girdim ..bir tane ne oper gördüm nede ortalarda fink atan bot..efnet'e girdim gene öyle ki efnet piyasadaki pekçok irc yazılımının geliştiricileri ordan çııkmıştır. bopm sistemi eggdrop gibi bir anlamda bunların anavatanı sayılır.ama gene yok böyle olaylar.kanaliçi olaylara operların müdahele etmesini hiçbi zaman aklım mantığım almıyor içimede sinmiyor.onbinlerce kişinin olduğu yerler dahi böyle şeylerden uzak dururken bizdeki en kalabılığı bikaçyüz kişiden ve bolca bottan oluşan yerlerde böyle tuhaflıklar kaynıyor.spam yapanı atmak için sunucu bazında işlem gören modüller var benim hatırladığım unreal'de.böyle rahatsız edici çözümlere gerek varmıdır gerçekten?

bi oper bot niye kanala girip kanal banı uygularki? kanalın yetkilisi vardır illa atılması gerekiyorsa onlar atıverir.operların görevi kanalllarda ban-kick atmak mıdır?kanalları mı korur sunucuyu mu?kanallarıda operlar yönetecekse kanallarda niye kullanıcıya mod-yetki verilir? onlar ne işe yarar göstermelik midir?
kısaca bunda bana mantık dışı gelen ters gelen rahatsız eden şeyler var..ne zaman biter bilmiyorum..gene yapacak bişey kalmadığında canım sıkıldığında biter büyük ihtimal...ama öncelikler listemde değil artık bunu diyebilirim.yani bekleyen varsa acele etmesin...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver