Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2013, 17:02   #1
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Radyo Kanali icin !istek Süre Sorunu

Selamun Aleykum Arkadaslar,

bildiginiz üzere bazi Radyo Botlarinda söyle bir Kod var, Yani Istek isdediginiz zaman Isteginiz DJ imize iletilmistir, Bir Baska Istegi 10 Dakika sonr isdiyebilirsiniz diye.

Bizim Botda bu yok isde, o yüzden söyle birsey düsündüm Dj ler icin özel isdeyen kullanir isdeyen kullanmaz gibi yani
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Söyle birsey nasil yazilir ? Yani Nickimin icinde "dj" kelimesi geciyorsa ozaman Remote calissin. Biri istek isdedigi zaman yani #radyo kanalina !istek Mesaj yazdigi zaman Kod Nicki Aklinda tutsun, ve bu Kisiye kanaldanda Mesaj göndersin. Tesekkürler Istegin icin, diger Istegini "Süre" sonra isdiyebilirsin.

Eger bu Kisi yine bir Istekte bulunursa Bot bunu yine kabul eder ve #dj kanalina iletir. Ama bizim Kodda o kisiye mesaj yazsin Halen Süreniz gecmedi, bu yüzden isdemis oldugunuz Parca büyük ihtimal calinmayacaktir diye.

Ve kullaniciya bu Mesaji yazdiktan sonra birde

buna benzer Mesaji #Dj Kanalina yazsin.

Örnek: (#Dj kanali icin)

Bot: A Nicki Istekte bulundu. Istek Parcasi: Selcuk Balci - Deniz Üstünde Fener
Biz: DIKKAT <A> Nickinin Istekte bulunabilmesi icin daha "Süre" kaldi. Istegi calmaniz gerekmiyor.

Gibi bir Yazi yazsin #Dj kanalina.

Söyle birsey buldum:

on *:text:*:#:{
if $chan == #radyo {
if $nick == DJ|KuL { (
if !istek* iswm $1- {
else {
inc -u180 $+(%,istek.,$nick) 1
if ($($+(%,istek.,$nick),2) >= 2) {
.msg $chan Lütfen Ard Arda Istek Istemeyin $nick ßir Kişi 15 Dakikada ßir Istek Isteyebilir.. | return }

Burda nasil Nickimin icinde *dj* Kelimesi gecerse algila denir bilmiyorum.

Devamini cidden nasil yaparim bilemiyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan