tam anlamıyla bota ne yaptırmak istediğinizi anladığımı söyleyemem.birkaç kere okumama rağmen....(aslında yavaş anlayan biride değilimdir ama...)
ben şimdi can sıkıntısından yazdığım bu kodu anlatayım...(okuduğumdan böyle bişey istediğinizi anlayabildim)
.chanset #kanalınız +tep komutuyla kodu kullanacağınız kanalı seçmelisiniz.(telnet/dcc üstünden)
o kanalda en az op olanlar !tep kanal nick sebep
diyecek bot o kanala girip operserv'den op alıp belirtilen nicki ban+kick edecek...iş bitince çıkacak...(niyetiyle yazdım..ama gecenin bu saati itibariyle yorgun,bıkkın ve üzerime tembellik çöktüğünden artık... kodu denemedim çalışıp çalışmadığını doğru şekilde bilemiyorum doğrusu.(her zamanki gibi))
koda baktığımda hata verebilecek bi durum görmediğimden(yada göremiyecek kadar dikkatim dağıldığından) denemeniz için ahan buraya postalıyorum deneyin.bi hata-işlememezlik vs gibi durumda buraya belirtin yada istediğiniz kod bu mudur? daha açıklayıcı olabilirse... ben kanal kick-ban diye yazdım ama onu ne yapmak istiyorsanız hedef kişiye ona göre değişirsiniz... neyse...
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
setudef flag tep
bind pub -|- !tep tepik:at
proc tepik:at {nick host hand chan text} {
global botnick depknl depnick sebep
if {![channel get $chan tep]} {
return
}
if {![isop $nick $chan]} {
return
}
set depnick [lindex $text 1]
set depknl [lindex $text 0]
set sebep [lrange $text 2 end]
if {$depnick == ""} {
puthelp "privmsg $chan hatali kullanim: !tep kanal nick sebep"
return 0
}
if {$depknl == ""} {
return 0
}
if {$sebep == ""} {
return 0
}
channel add $depknl
putnow "operserv mode $depknl +o $botnick"
if {[botonchan $depknl] && [botisop $depknl] && [onchan $debnick $depknl]} {
set host [getchanhost $depnick $depknl]
set banmask "*!*[string trimleft [string range $host [string first "!" $host] end] ?^~-_+?]"
utimer 1 pushmode $depknl +b $banmask
putserv "kick $depknl $depnick : $sebep"
utimer 4 "channel remove $depknl"
}
}