Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2013, 00:15   #4
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunucuya giriş cıkışları log almak

KatiL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
link verebilirmisin cok aradimda istedigim gibi bir kod bulamadım Alt + o Script icerik Kısmını biliyorum bunu kulanmadan yapma ve icerisinde arama yapma şansım yokmudur Sorum budur

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:snotice:*Client connecting*:{ var %ay $gettok($date,2-,47), %gun = $+($fit($day),-,$gettok($date,1,47)) hinc -m %ay %gun 1 hsave %ay md.md } alias sifirla { if $1 == 1 { hfree $2 echo -a $2 AY/YIL'ına ait tüm giriş bilgileri sıfırlanmıştır. } elseif $1 == 2 { hdel $2 $3 echo -a $2 AY/YIL'ına ait olan $3 $+ 'teki bilgiler sıfırlanmıştır } else { echo -a Komutu yalnış kullandınız. echo -a Eğer AY/YIL'a göre bir sıfırlama uygulamak istiyorsanız: Örnek /sifirla 1 07/2012 < AY/YIL echo -a Eğer GÜN/AY/YIL'a göre bir sıfırlama uygulamak istiyorsanız: Örnek /sifirla 2 07/2012 Pazar-27 < AY/YIL GünAdı-KAÇI } } alias goster { if $1 { if $2 { echo -a  $+ $1 $+  AY/YIL ,  $+ $2 $+ . GÜN TOPLAM : $hget($1,$2) $+ : kişi giriş yapmıştır. } else { echo -a $1 ayındaki tüm günlerin giris listeleri veriliyor... var %1 1 while %1 <= $hget($1,0).item { echo -a $+(AY/YIL:,$hget($1)) $+(GUN:,$hget($1,%1).item) - TOPLAM: $hget($1,%1).data inc %1 } } } else { echo -a Bu aydaki tum gunlerin giris listeleri veriliyor... var %ay $gettok($date,2-,47) var %1 1 while %1 <= $hget(%ay,0).item { echo -a $+(AY/YIL:,$hget(%ay)) $+(GUN:,$hget(%ay,%1).item) - TOPLAM: $hget(%ay,%1).data inc %1 } } } alias fit return $replace($1,Sunday,Pazar,Monday,Pazartesi,Tuesday,Salı,Wednesday,Çarşamba,Thursday,Perşembe,Friday,Cuma,Saturday,Cumartesi) on *:start:var %ay $gettok($date,2-,47) | $iif(!$hget(%ay),hmake %ay,hload %ay md.md)

/goster 07/2012 Pazar-29 < 2012 yilin 7. ayin 29. günü pazar olan günün logunu gösterir
/goster 07/2012 < 2012 yilin 7. ayin tum gunlerine dair loglari gosterir.
/goster < O Anki ayin tum gunlerine ait loglari gosterir.

Kod Mudin 'e ait. Forumdada mevcut işini görecektir.

İlgili link. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver