<+lawyer> SuSkuN
<+lawyer> gece bi rüya gördüm
<+lawyer> hala etkisindeyim
<fatal> hayırdır inş
<SuSkuN> ak sakalı dedemi
<fatal> bende geçenlerde gördüm HD kalitede
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> ya dinleyin bak
<fatal> 1 hafta unutamadım
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> gece rüyamda nete girdim
<SuSkuN>
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.D
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> bilmedigim bri site
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> iki tane kişi geldi
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> ddi kimsin
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> deidm aydın adım
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> nickin ne dediler
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> lawyer dedim
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> nerlisin dediler izmir dedim
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> hayır hangi sitedensin dediler
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> hossohbettenim dedim
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> admin kim dediler
Aragorn #ircforumlari kanalında size sesleniyor. [ fatal ]
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dedim
* Giriş: şakir-bey (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)
* mimarkaannn (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) Çıktı (
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> oper kim dediler fatal dedim
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> allahım dedim
<aLacakaranLık>
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> sanki kabir sualindeyiz
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> dedim ben masum bi userim
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> kardeşim
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> nedir bu dedim
<@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> ya dedim
<SuSkuN> aga yazın şu adama oper
<SuSkuN> haketmiş
<SuSkuN> Root olmazda coadminden başlasın
<SuSkuN> deneyelkim gorelim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.DDDDDDDDDDD
* Lawyer nicki arkadaş, günlük olarak yaklaşık 14-15 saat geçiriyor sunucuda, 40 yaşlarında. IRC aşkı artık rüyalarına giriyor. Arkadaşları ona, "yeter artık" diyor.