Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ocak 2013, 11:42   #1493
oneofgirl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Fazla diyebileceğim birşey olmamakla birlikte, benim için ne kadar değerli olduğunu bilmesi yeterli sanıyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim arkadaşlardan. (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Öz abimden farkı yoktur kendisinin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yabancı gelmiyor, tanıyorum sanki.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yine sanalda denk geldiğim özel nadir insanlardan.
Bu arada iltifatların için teşekkür ederim gerçekten.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yine benim için değerli birisi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İyidir, severim kendisini.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir gün tanışabiliriz umarım.
Olmuyor profilden profile.
)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver