Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2012, 19:49   #21
MesqeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Böyle bir saldırı oluyor bunu nasıl engelleriz

Med Cezir Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arkadaşlar bazı kodlar vermişler ama ben farklı birşey yapmak istedim. Unreal dan pek anlamam o yüzden gzline ve snotice bilgilerini arkadaşların verdiklerinden yola cıkarak ayarladım.

Koda göre sunucuya giren nicklerin son 2 harfini siler. Buna göre aynı nick tanımı ve aynı identten 10 saniye içerisinde 3 giriş tespit ederse gzline atar.

Koda gerekli açıklamaları ekledim kendinde kırmızı renkteki yerlere istediğin gibi ayarlamaları yapabilirsin.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:snotice:*Client connecting*:{ ; Kırmızı ile belirttiğim -2 rakamı sondan iki rakamı temizler, -3 yaparsan son 3 rakamı temizler. var %cnick = $left($9,-2) ;İdentin $10 a denk geldiğini düşündüm farklı ise değiştirirsin var %cident = $right($gettok($10,1,64),-1) ;10 saniyeye göre ayarladım bu süreyi kafana göre ayarlayabilirsin hinc -mu10 AgresifConnect $+(%cident,.,%cnick) 1 ;3 nick girerse işlem yap diye belirledim, bu sayıyıda kafana göre belirleyebilirsin. if $hget(AgresifConnect,$+(%cident,.,%cnick)) == 3 { .gzline $9 Agresif Giriş Saldırı Riski Nedeniyle Uzaklaştırıldınız! } }

güzel düşünmüşsün Fakat icerisine Muaf identler Diye bir Kısımda eklene bilseydi Daha bir Mükemel olcaktı ident $10 ayarlamışsın benim oldugum sunucuda $9 dan işlev görüyor buna güzel dikkat etmişsin teşekkür ederim Med

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver