Cevap: Cep telefonunuza gelen en son sms nedir?
Çok hata yaptım şimdiye kadar. Tarifi zor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. dönüşü imkansız. Ders aldıklarım oldu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. almaya vakit bulamadıklarım da. Duyduklarım doğruysa zaferlerim de olmuş. Ahımı alanlar hala ödüyormuş. İyi ki yapmışım dediğim şeyler var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aynı zamanda keşkelerim de. Engellemek istediğim başlangıçlar da var. Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var. Hayatımdan seneler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aylar çalan insanlar var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. silemediğim sözler var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kiminin gözüne sokmak istediğim gerçekler var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama bende saklı hala. İçim kanaya kanaya güçlü olduğum anlarım var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Galiba beni ben yapan bunlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|