|
Gamyoncu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
ilgin için teşekkür öncelikle ama fakat benim remote kısmında kulanıcı bölümünde listem var onları çalıştırmak sitiyorum liste böyle oluşuyor. Birde sohbet kanalında çalışmasını sitiyorum korumanın sadece
badnick:ÇITIR_PITI_BABY_KNT_SHOW*!*@*
badnick:izmirkobra*!*@*
badnick:Kalkann*!*@*
badnick:***y*!*@*
badnick:^^evli*!*@*
badnick:her_deligine_sokayım*!*@*
badnick:amasyap*!*@*
badnick:AZGIN_ÇITIR_18*!*@*
badnicklguncan_g*!*@*
badnick:izmir_grupcu_p*!*@*
badnick:samsunp_carsamba*!*@*
badnick:ist_taksimppp*!*@*
badnick:ist_pasif_arar_a*!*@*
|
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias badnicktara {
if $me isop $1 {
set %:bulunan 0
var %s 1
while %s <= $nick($1,0) {
%:gnick = $nick($1,%s)
if %:gnick isreg $1 && $level(%:gnick $+ !*@*) == badnick {
inc %:bulunan 1
mode # +b $address($1,2)(%:gnick,666,1)
kick $1 %:gnick Rumuzunuz kanallarimizda sohbet etmek icin uygun bulunmamistir. Lutfen /nick yenirumuz komutuyla degistiriniz.
}
inc %s
}
echo -a 2 Badnickler tarandi: $1 - %:bulunan badnick bulundu.
}
}
on @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:join:#:mode # +b $nick | kick # $nick Rumuzunuz kanallarimizda sohbet etmek icin uygun bulunmamistir. Lutfen /nick yenirumuz komutuyla degistiriniz.
on @*:nick:if $level(badnick) == $newnick { mode # +b $newnick! | kick # $nick Rumuzunuz kanallarimizda sohbet etmek icin uygun bulunmamistir. Lutfen /nick yenirumuz komutuyla degistiriniz. }
alias bad if $2 { if $1 == ekle { .auser badnick $2 | echo -a $2 nicki, uygunsuz nick listesine eklendi. } | if $1 == sil { .ruser badnick $2 | echo -a $2 nicki, uygunsuz nick listesinden çıkartıldı. } }
Senin users bölümündekilere göre değiştirilmiştir.
Users bölümünde badnick:nick şeklinde ekli olması gerekir.