Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2012, 15:20   #4
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yardım... BAdnick Remote

Gamyoncu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ilgin için teşekkür öncelikle ama fakat benim remote kısmında kulanıcı bölümünde listem var onları çalıştırmak sitiyorum liste böyle oluşuyor. Birde sohbet kanalında çalışmasını sitiyorum korumanın sadece

badnick:ÇITIR_PITI_BABY_KNT_SHOW*!*@*
badnick:izmirkobra*!*@*
badnick:Kalkann*!*@*
badnick:***y*!*@*
badnick:^^evli*!*@*
badnick:her_deligine_sokayım*!*@*
badnick:amasyap*!*@*
badnick:AZGIN_ÇITIR_18*!*@*
badnicklguncan_g*!*@*
badnick:izmir_grupcu_p*!*@*
badnick:samsunp_carsamba*!*@*
badnick:ist_taksimppp*!*@*
badnick:ist_pasif_arar_a*!*@*

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias badnicktara { if $me isop $1 { set %:bulunan 0 var %s 1 while %s <= $nick($1,0) { %:gnick = $nick($1,%s) if %:gnick isreg $1 && $level(%:gnick $+ !*@*) == badnick { inc %:bulunan 1 mode # +b $address($1,2)(%:gnick,666,1) kick $1 %:gnick Rumuzunuz kanallarimizda sohbet etmek icin uygun bulunmamistir. Lutfen /nick yenirumuz komutuyla degistiriniz. } inc %s } echo -a 2 Badnickler tarandi: $1 - %:bulunan badnick bulundu. } } on @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:join:#:mode # +b $nick | kick # $nick Rumuzunuz kanallarimizda sohbet etmek icin uygun bulunmamistir. Lutfen /nick yenirumuz komutuyla degistiriniz. on @*:nick:if $level(badnick) == $newnick { mode # +b $newnick! | kick # $nick Rumuzunuz kanallarimizda sohbet etmek icin uygun bulunmamistir. Lutfen /nick yenirumuz komutuyla degistiriniz. } alias bad if $2 { if $1 == ekle { .auser badnick $2 | echo -a $2 nicki, uygunsuz nick listesine eklendi. } | if $1 == sil { .ruser badnick $2 | echo -a $2 nicki, uygunsuz nick listesinden çıkartıldı. } }

Senin users bölümündekilere göre değiştirilmiştir.

Users bölümünde badnick:nick şeklinde ekli olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver