|
Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba IRCForumlari.Net kullanıcıları,
Uzun zamandır aklımda olan birşeyi uygulamak istedim. Aslında çok yoğun bir dönemdeyim ama yine de yapmak istedim.
Bir çok kişi vBulletin kurmayı adımları takip edip kurabilir. Ama bu işlerde bilgisiz, ayarlarından anlamayan kişiler olabilir. Hem onlar için, hem de tamamen yardım amaçlı ücretsiz bir vBulletin paketi oluşturacağım. 1) vBulletin 3.8.4 kurulumu 2) Elimde mevcut olan ideal eklentilerin kurulumu 3) vBSEO 4) Panel üzerinden tüm ayarlamalar ve profil alanlarına kadar türkçeleştirme 5) Forum siteniz için özgün meta tag ve desc ayarları. 6) Free bir temanın kurulumu, zamanım oldukça da editleyebilirim
Bu sıraladıklarım bana yeterli. Veya, benim için uygundur diyorsanız. Konu altından belirtebilir, pm üzerinden de ulaşabilirsiniz.
|
Selam Aleikum. Konu halen guncel/aktif mi bilmiyorum lakin sansimi denemek istedim. Yeni aldigimiz bir domain'e
vb kurduk ama
seo ayarlarini bilmedigimiz icin yardima ihtiyac duyduk. Bos bir waktinde yardimci olabilir misin sana zahmet? Simdiden Allah razi olsun okudugun icin.