Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2012, 18:16   #2
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yardım... BAdnick Remote

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias badnicktara { if $me isop $1 { set %:bulunan 0 var %s 1 while %s <= $nick($1,0) { %:gnick = $nick($1,%s) if %:gnick isreg $1 && $level(%:gnick $+ !*@*) == bad { inc %:bulunan 1 mode # +b $address($1,2)(%:gnick,666,1) kick $1 %:gnick Lutfen /nick yenirumuz komutuyla degistiriniz. } inc %s } echo -a 2 Badnickler tarandi: $1 - %:bulunan badnick bulundu. } } on @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:join:#:mode # +b $nick | kick # $nick Lutfen /nick yenirumuz komutuyla degistiriniz. on @*:nick:if $level(bad) == $newnick { mode # +b $newnick! | kick # $nick Lutfen /nick yenirumuz komutuyla degistiriniz. } alias bad if $2 { if $1 == ekle { .auser bad $2 | echo -a $2 nicki, uygunsuz nick listesine eklendi. } | if $1 == sil { .ruser bad $2 | echo -a $2 nicki, uygunsuz nick listesinden çıkartıldı. } }

Bu kodu remetone eklediğinde. yapman gereken şudur.

/bad ekle *Nickmask*
/bad sil *Nickmask*

Otomatik olarak lusers bölümüne bad olarak ekler. Ayrıca sadece op olduğun odalarda çalışır. Otomatik tarama içinse aktif kanalda /badnicktara #kanal yaptığında odadaki bad nickleri otomatik olarak atacaktır.

Kendin el ile eklemek istersen User bölümünde eklenmesi gereken şekli aşağıdaki gibidir.

Alıntı:
bad:*seks*
bad:*****
bad:*ister*
bad:*_ister*
Kolay gelsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver