Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2012, 14:46   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Patatesin haşlanırken dağılmaması için ne yapılmalı




Patatesin haşlanırken dağılmaması için...


Patatesler haşlanmak için kaynar suya atıldıktan bir süre sonra dağılır ve rengi açılır. Patatesinizi haşlarken küçük bir yöntemle dağılmasını engelleyebilirsiniz.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Patatesleri haşlarken suya bir yemek kaşığı sirke koyarsanız, hem patateslerinizi dağılmaktan kurtarırsınız, hem de haşlandıktan sonra bile sarı renklerini muhafaza ederler.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan