Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Aralık 2012, 23:24   #1486
Lilith
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ne yazık ki tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bitsin artık askerliğin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - ben yokken profilimle hasret gidermiş arkadaşım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - eski tanıdıklarımdan, beni sevmeyen sevdiklerimden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Reel hayatımdanda tanıdığım vefasız arkadaşlarımdan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Anımsayadım ne yazık ki
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Sözde geliyordu Bursaya

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eski, sevgili, saygılı, iyi kalpli ve özel biri
Seni anlatacak kadar güzel kelimelerim yok
Seni çok seviyorum canım arkadaşım
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Hemşerim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eski dost

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver