@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Corp corp corps. Severim, sayarım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Oy didem, görüşemiyoruz Lovecanım, özledim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aslan gardaşım!
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Songülümsü, bayadır konuşmuyoruz (konuşamıyoruz demesem daha iyi.)
Çok çok en çok özledim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Epeydir görüşmüyoruz biz, çok özledim dertleşmeyi.
Ama o benim sarmaşığım, en kâdim olanlardan.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hâlâ yüreğinde martılar uçuşan kadın! Fazlasıyla gözümün aradığı.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: O yee! İşte geldik o mâlum gadına, melo. Her dâim itina ile konuştuğum, müziklerle anlaştığım. Ankara da bekleyen aşkım. (Ne gada da itici durdu aşkım '?') Diyeceklerim bu kadar,
solundan öpüyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Narçom! Kız kardeşim, diğer yanım, özüm.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Peri kızı.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ankara, Cem, sarı. 3 kelime ile anlattım.
Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''