Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Aralık 2012, 00:06   #1482
Aragorn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tam bir hanımefendi. Ağır başlı ve işini iyi yapıyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Abimi oldu bitti sever, saygı duyarım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum arkadaşı.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ali iyidir. Severim kardeşimi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Herşey karşılıklı. Isındığım bi arkadaş, tanışıcaz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İyidir kardeşim. Işini iyi yapıyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Eskilerden, saygı duyuyorum kendisine
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yaptığı işler ortada ülküdaşımın. Daha nice güzel başarılara Mahmut bey..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Adamın dibii! Emre en sevdiğim adamların başında gelenlerinden.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver