Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2012, 19:40   #1481
Estela
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum, ilk defa gördüm. Ama sorun yok, tanışırız yaaağni. :p
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kanımın kanım kanım kaynadığı kullanıcılardan. Tanışmak kısmet olur inşeallah. :p
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : I don't know. :/

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Onu bunu bilmem de , nicki perfekto! ;d

@Eternity : I don't know.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İyidir iyi. Yeni help departmanında başarılaaar Dilaver reyizzz :p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ''Beni unutmaman güzel.'' demiş. Seni hiç unuturmuyum dost! Ayıp ediyosssuuuun. Bul beni bul beni.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Topraaaaaam. Sevilir sayılır tarafımca(:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hiçbir fikrim yok.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver