Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2012, 12:56   #1479
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Hatunn , hepinizi ayrı ayrı seviyorum kii.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Eski dostlar.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Daha ufacık miniciktik tanıştığımızda :$ Kardeşlerin bitanesi.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Biz yeni tanıştık ama 9-10 yıldır tanıştıklarıma bin basar. yaaamur'un dediği gibi sana laf eden karşısında beni de bulur.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Türkaaan yokmu o türkaann ahah. Civcivin pek sever seni, telefon sapığını bile kıskanır
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Değerlidir o. Hemde çoook.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ne desem bilemedim. Gaza gelmem bilirsin ;s yorumlarımı da daha özel platformlarda yapıciğim. Utandım :$
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Bana cadı demiş, burdan öncelikle saygılar. Sor bakalım kim cadıymış
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Yine de çok seviyorum lanet olsun asdfjdfjkl
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ walter gitti
    bir dizi izleyelim dedik, ne uğursuzsun arkadaş. 19 bölüm sonrasında adamı kaçırdın. Ayrıca o programı uygulamazsan bittin sen.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver