10 Aralık 2012, 12:56
|
#1479 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Hatunn , hepinizi ayrı ayrı seviyorum kii.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Eski dostlar.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Daha ufacık miniciktik tanıştığımızda :$ Kardeşlerin bitanesi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Biz yeni tanıştık ama 9-10 yıldır tanıştıklarıma bin basar. yaaamur'un dediği gibi sana laf eden karşısında beni de bulur.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Türkaaan yokmu o türkaann ahah. Civcivin pek sever seni, telefon sapığını bile kıskanır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Değerlidir o. Hemde çoook.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ne desem bilemedim. Gaza gelmem bilirsin ;s yorumlarımı da daha özel platformlarda yapıciğim. Utandım :$
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Bana cadı demiş, burdan öncelikle saygılar. Sor bakalım kim cadıymış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yine de çok seviyorum lanet olsun asdfjdfjkl - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ walter gitti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bir dizi izleyelim dedik, ne uğursuzsun arkadaş. 19 bölüm sonrasında adamı kaçırdın. Ayrıca o programı uygulamazsan bittin sen.
|
| |