@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hiç tanımam demiş benden için ;p bende pek tanımıyorum zaten. Ama forumca sevilir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sen nadir denk geldiğim, o mükemmel kişilerdensin. (:
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Candır, bitanedir. Diyecek lafım asla yok. Ona laf diyen de karşısında beni bulur.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : 5-6 yıldır birlikteyiz nerdeyse. Araya ufak tefek ayrılışlar girsede kaybettikten sonra tekrar bulduğuma sevindiğim bir dost diyebilirim. Çok seviyorum bu cadıyı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İlk defa görüyorum şuanda bu nicki.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sanırım bana halen daha kızgınsın fakat benim için çok değerlisin.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir zamanlar konuşuyorduk az çok tanıyorum. Ancak ne oldu da bağlantımız koptu anlamadım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Son zamanlarda profilime sık sık giren üye.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hiç tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışma fırsatımız olmadı hiç.