30 Kasım 2012, 17:10
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Nicke Göre Ban
| eLsukr Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Med Cezir kardeş ,demek istediğnizi anladımda , yani ; hangi nicke ne olacağını ben ayarlıcam , whois te kime kill, kanalda nickimi çağırana kime shun yada zline, istediğim zaman kodu açıp istediğim zaman kapatma, ama her kodun ayrı açıp kapatması olarak sormak istemiştim, zaten o kadar kafam çalışabilseydi moderator olurdum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. . tşklr
| NICK yazili Yeri degistirip oraya baska Nick eklemeyi sanirim herkez yapar.
Arkadasimin demek isdedigi, onca Parca kod var. Ararsin, denersin, olursada kullanirsin. Bu kadar... Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:snotice:*:{
if *did a /whois on you* iswm $1- {
if $2 == AAAA {
/os raw svsmode AAAA -NTSO
/kill $2 Whois cektigin Kisiye dikkat edecekmissin.
}
} Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:TEXT:$(* $+ $me $+ *):#:{
if $nick == BBBB {
/shun $nick Henüz beli olmayan bir Sebepten Shunlandin.
} Simdiden söylemek isdiyorum Kodlardan anlamam, deniyerek yaptigim bir Kod. Lütfen baska bir Yardim Konusu acmadan öncede Forumu arayin, uygun bir Kod bulursaniz, Isteginize göre düzenler kullanirsiniz. Ayrica Her Kafasi calisani almiyoruz malesef Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Allaha sükür tüm Üyelerimizin Kafasi calisiyor. Hepsi iyimser Insanlar. Mirc Scripting Bölümü olsun diger Bölümler olsun, kendini kanitlamis Kisileri Moderatör olarak almak tercihimizdir.
Konu KuL tarafından (09 Aralık 2012 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Düzeltildi
|
| |