Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Kasım 2012, 14:14   #8
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Okullarda tek tip kıyafet dönemi sona eriyor

AngeLus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok afedersin ama bu türbanla alıp veremediğiniz nedir?
Herkesin inancı kendisine.
Türbanla okula alınmıyorlarsa, kıçı açık, yüzünde bi ton makyajla okula giden lise öğrencileri neden okula alınıyor?
Ayrıca, son zamanlarda tecavüz, taciz yaşları 18'in altında giyim kuşamlarıyla, tavırlarıyla, hareketleriyle erkekler o kadar tahrik oluyolar demek ki, yolda giderken bile hemcinsim olmasına rağmen benim bile dikkatimi çekiyorsa vah vah diyebiliyorsam, Gönül ister ki nefsine hakim olsunlar ama olamıyolar. Bundan da yanlış anlaşılmak istemiyorum.
erkekler (!) Ne yapsın?
Edepli giyinmek, hareket etmek varken, bu azgınlık nedir? He diyeceksiniz ki türbanlılar farklı mı? şimdi bu mesajımdan sonra türbanlıların yaptıklarıyla ilgili resimlerde eklenecektir. Hayır ama en azından giyim kuşamla tahrik yok.
İnsanların içinde birazcık ALLAH korkusu olsun.
Şimdi gelip de bana AKP zihniyeti deme. Ben ne AKP tarafıyım ne CHP ne de diğer partilerin. Adalet diyorsunuz ya nerede sizlerin düşüncenizde ki adalet? Herkes eşitse türbanlı da okuyacak mini etek giyen de, okulların çatı katında esrar içende.

Konunun dışına çıktım :/ Serbestliğin kötü tarafı gibi iyi tarafı da var. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in dediği gibi zenginle fakir her halukarda farkı belli oluyor zaten. Rahat olun.

Karar verin artık. Türbanı birşeylerden korunmak için mi kullanıyorsunuz yoksa inanç babında mı? Sizin bu yaptığınız her halükarda inancı kullanmaktır. Onu takınca erkekler bakmıyormuş. Dikkat çekmiyormuş... Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama semtinizin kalabalık yerlerine giderek bir yerlerde oturun. İnsanları izleyerek analiz yapın.

Dikkat çekilmek istenmiyorsa neden renkli renkli giyiliyor ve neden boy boy türban manken reklamları yapılıyor?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver