Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Kasım 2012, 17:28   #34
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 'Benim İçin Üzülme' Dizisi

Artvin'de çekildiğini duyunca, böyle bütün sülalemize haber yayılmış, herkes arıyor izlediniz mi izlediniz mi diye?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir ara annemin babama '' Koş Artvin'de çekiliyor bu '' dediğini duymuştum. Hangi kadındı hatırlamıyorum ama, Artvin'de çekimler başladığında amcamın arabasına arkadan bindirmişti, hatta sonra kadın amcamı Facebook'tan eklemişti, bayağı bir sohbetleri olmuştu, ahah bilseydim böyle bir dizi başlayacak, amcama derdim kaçırma kadını, ünlü oluruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yalnız diziyi izlemedim ama şu fotoğraflara bakınca oraların yeşilliği yeter diyorum başkada bir şey demiyorum.
He dipnot: Artvin şivesinin Karadeniz Bölgesindeki diğer şehirlerle pek alakası yoktur, çok çok farklıdır hatta, bir de çok tatlıdır. Şimdi internetten baktım biraz diziye, denk geldiğim bölümlerin Artvin şivesiyle uzaktan yakından alakası yok, kendilerince bir şeyler yapmışlar herhalde.
Artvinli damarımın tutası mı geldi ne?
Kete falan yapsalar da dizi de, gözümüz gönlümüz açılsa.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver