Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2012, 16:44   #7
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gökçek’ten ağır hakaretler

Senin problemin ne kardeşim? Cidden çok merak ediyorum. Nasıl bir mantık kurma çabasındasın? Neyi savunuyorsun? Doğruyu mu savunduğunu sanıyorsun, yoksa doğru bildiklerin yanlış olmasını fark etmekten mi korkuyorsun? Nedir bu gayret?

Her yazdığın şeylerde hata var. Düzeltmek için yazıyorum ama sen başka bir hatayla tekrar geliyorsun karşımıza. Bu kadar çaba sanada zarar bizim vaktimizede zarar.

1. Hiçbir sanata ve sanatçıya edepsiz, ucube gibi türevlerle söz edemezsin. Bu senin edepsizliğin olur. İçerik ne olursa olsun sanata ve sanatçıya saygı göstereceksin. Bu senin ahlak seviyeni yüceltir.

2. Fazıl Say veya bir başkası bir sanata yorum katıyorsa bu onu desteklediğini göstermez, geliştirir. Bende yorumcuyum. Kendime sanatçı yada şair diyemem. Ama kendimce birşeyler yaparım. Bir şiir yada şarkıya yorum katabiliyorsan bu sanatı yaşattığını ve sevdiğini gösterir ki, sanat olmazsa insanların hayvanlardan bir farkı kalmaz. O yüzdendir ki, meleklerin en çok sevdiği şey biz insanların yazdığı şiirlerdir.

Yani bu ne demektir? Sana yanlış gelsede sanata, sanatçıya saygı duyacaksın.

3. Benim yazılarımda hiç başbakanın söyleyipte hapis cezası aldığı şiire edepsiz dediğimi duydun mu? Peki edepsiz diyeni duydun mu? Okduğu için ceza alması iyi olmuş yada şiir türü ne olursa olsun okunmamalı, yasaklanmalı dediğim yazı gördün mü?

Bir insan şiir okudu diye hapis yatmamalı. Aynı şekilde bir insan kitap yazdı diye de hapis yatmamalı. Ama senin başbakanın daha basılmamış, piyasaya çıkmamış kitapları yasaklattı, sahibini hapislere attı. Üstelik bu adam 10 aydanda fazla hapiste!!!

Neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum ki...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver