16 Kasım 2012, 13:27
|
#12 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: başka kim olcaktı:)
| Violent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. valla doğru yaaaaaaa çok tasarrufluyuz canımmmmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yorumlarını bekliyorum! | Ben bi keresinde, abartmıyorum ama, tek yaprak ıslak mendille önce yüzünü, ellerini kollarını, koltuk altını, kafasındaki keli, peşi sıra ayakkabısını silip öyle çöpe atan adamı gıptayla izleyip nutkum tutulmuştu. Adam resmen duş aldı tek yaprak mendille Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Diyecek bişey yok, adamlar tutumlu ben müsrüfüm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sabah gelince, 10-15 ıslak mendille masayı, telefonu, klavyeyi, pc ekranını, delgeçi, hesap makinesine kadar herşeyi siliyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~ |
| |