Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2012, 15:03   #17
Ashriel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Izmir'de 2 bin 400 kişi ATATÜRK portresini oluşturdu..

Katherina Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sana tek bir şey söyleyecem,
son günlerde duyduğum en güzel söz ''O olmasay dı, Biz olmazdık''

Anlama kapasitenize hayran oldum gercekten, ben kufur veya hakaret ettim de haberim mi yok? İlahlastiri Allah'in yardimini, Allah Allah diye savasan binlerce askeri dislayip her seyi sadece Ataturk'e yuklemiyorum diye Ataturk dusmani mi oldum? İste bu senin gibilerin dusuncesi. Ataturk Turk halkinin kurtulusu icin diger binlerce sehitlerimiz gibi ugrasan, savasan bir insandir. Kurtulusumuza vesiledir. Daha fazlasi degil. O bir peygamber, evliya vs degil. Bunu anlayamiyorsunuz iste. Kaldiki escinsellere, ataistlere olan sonsuz saygi ve ozgurluk naralariniz nedense sozkonusu Ataturk oldugunda en dibe itiliyor. Kaldiki ben hakaret vs etmedim. Sevgi derecelerimiz farkli ki benim inancima gore Ata'yi uzebilecek tek sevgi turu sizin bu tapinmalarinizdir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:03 -->-> Daha önceki mesaj 14:53 --

Slipknot Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sizin gibi gençleri görünce işte Atamızın kemikleri sızlıyor. Onun sayesinde konuşabiliyor,onun sayesinde özgür bir ülkede yaşıyorsunuz. Ha bunları görmezden geliyorsanız,şimdi hem Yunan bir kazmanın karısı,hem de Hristiyan bir vatandaş olmuştun.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sence biz herkesten mi bahsediyoruz? Istersen ilkokulda veya öğrenim hayatın boyunca Atatürk'ün hayatını öğretmemişlerse,şuan içinde bulunduğun sanal ortamdan aratabilir ne harikalar yarattığına ve ne ilkleri başardığına bakabilirsin. Biz Atatürkçü'yüz arkadaş sonuna kadarda öyleyiz. Burası ATATÜRKİYE,sonuna kadar da öyle kalacak. Sizin gibi şeref yoksunu insanlarda öyle bakakalıcak.

Senin o kucumsediklerin farkin ne bana bi onu soylesene? Seref yoksunu lafini da uygun bir sekilde iade ediyorum sana.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver