10 Kasım 2012, 00:48
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 10 Kasim 2012 Ataturk'un Olum Yil Donumu
Kurucu babamızı saygı sevgi ile anıyoruz , yolundan şaşmadım şaşmayacağım baba.
Bugün yine 09:05 de tüm Ulus'ta hayat duracak göğsümüz daralacak , içimiz burulacak , olduğumuz yerde donup kalacağız , itfaiye siren çalacak yine gözlerim/iz yaşla dolacak.
Çocukların akın akın naaşına koşacak seninle hislerini paylaşacak bir tebessüm bırakacaklar.
Evvela bir kaç hadsiz de huzuruna çelenk bırakmaya gelecek , devrettiğin emanetleri satan hadsizler , fikirlerini ilkelerini baltalayan hadsizler.
Sen onlara aldırma görmez den gel, bizde sadece gülüyoruz, Seni yaşayamadık ama özlüyoruz çok özlüyoruz baba.
Biliyorum büyük ordunuz var lakin sizden korkmuyorum , emretmem ile ardımdaki 18 milyonluk halk her yere gelir , size büyük zararlar verebilirim fakat bunu asla yapmam , Çünki benim dostluğum da sözüm kadar kutsal dır.
Cümleleri ile stalini susturmuş tur.
Yıl 1928 , Tek bir taşına dokunursanız orduyu oraya gönderirim diyerek kabenin etrafındaki Osman'lı eserlerine dokundurtmamıştır.
Arab , yahudi soğuk savaşında kabeyi yıkmak isteyen israil'e , benim milletim inançlı bir millettir ve inançlarına değer verir , 2000 asker ile gelir sizi tarihten silerim.
Milletinin inançlarını savunmuş el değdirtmemiş tir.
Anlatılmaz yaşanır , izlenir ( [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] )
Ve daha niceleri .
Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Kurucu babamız Mustafa Kemal ATATÜRK 1881 - 193∞ |
| |