08 Kasım 2012, 14:47
|
#8 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Topuklu Giyen Arkadaşlar Bakıversin
| Redkid Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
saldirirlarsa kacarim, nasil olsa topuklularla yakalayamazlar beni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
aklima geldi , dün bir bayanla tanistim, boyu 1,86 ve topuklu giymis olmus 1,96. dedim ki "senin amacin ne, neyin pesindesin " Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Koşamayabilirler ama güzel isabet edebilirler kafana gelebilir ayakkabı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yok artık bende öylelerini anlamıyorum he Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hangi amaçla giyiyolar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'im senin boyun kaç? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin boyu da merak ettim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~ |
| |