Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2012, 17:08   #20
TİGeR
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özel ve Kanal Korumaları (Hash)

Uyarılı Büyük harf koruması isteyenler burdan alabilir 2 kez uyarır 3 te sutlar
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on @*:TEXT:*:#: { if $nick isop $chan { halt } if ($regex($wildsite,/(helper|admin|aop|sop|halfop|IRC.SECURITY.SYSTEM|globalops|staff|founder|Netadmin|dj|ircop|tech|IRC.Operator|server|coadmin|services|network|Lady.Chat.Org|AnkaraOp|SohbetOp|IstanbulOp|ChatOp|Lady|FenerbahceOp|SF-Moderator|Zurnaop)/i)) { halt } if ($len($1-) < 15) || ($nick isop #) return var %text = $strip($remove($1-,$chr(32))) var %ncs = $len($removecs(%text,A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N,O ,P,Q,R,S,T,U,V,W,X,Y,Z)) var %ns = $len($strip($remove(%text,$chr(32)))) var %nsohbet = $calc(1 - (%ncs / %ns)) if (%nsohbet >= 0.7) { if (!$hget(buyuk)) { hmake buyuk 100 } hinc buyuk $+(#,$nick) if ($hget(buyuk,$+(#,$nick)) == 1) { msg #  UYARI:  $nick Büyük Harf Kullanımı Yasaktır,Lütfen küçük Harflerle yazınız! } if ($hget(buyuk,$+(#,$nick)) == 2) { msg # 4UYARI! $nick 4Lütfen 4CapsLock 4Tuşunu 4Kapatarak 4Yazınız.4ßüyük 4Harf 4Kullanmayınız. 4Aksi 4Taktirde 4Kanaldan 4Uzaklaştırılıcaksınız. } if ($hget(buyuk,$+(#,$nick)) >= 3) { mode # +b $address($nick,2) | kick # $nick 12 Büyük Harf Kullandığınız için Kanaldan Uzaklaştırıldınız.. } } }

YUKARDAKİ if ($len($1-) < 15) Olan satırı 15 olarak ayarladım cunki gülme smile için (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) yazan olunca "D" Harfi büyük oldugu için koruma harekete gececektir bunu onlemek için ben
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
DDDD gibi gülmelerde olursa 15 ayarladım güle güle kullanın

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet