|
Violent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hakaten he ben onu düşünmemiştim aklını seviyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
O zaman köye gidem ben durmayam buralarsa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ordada manyaq bana denk gelir şans yokki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
eheh
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Senin gibi cingöz birine yakıştıramadım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben Erciyes'i talan ettim kalmamış
Sende bi senin memleketi talan et
Olmadı Bursa yaparık
balım artık manyak deli ne denk gelirse
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.