Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Kasım 2012, 14:59   #3
Nickolas
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 'Aşk'ı İstediğinize Emin misiniz?

Yakınlarımda bir arkadaşım şöyle bir paylaşımda bulunmuştu.

"lişkiden ilişkiye koşup “Doğru insanı bulamıyorum yeaa” diyen insan. Bulamazsın tabi. Çünkü sadece operatörün değişiyor, numaran aynı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"

Bir ilişkiye başlarken önce kişinin kendisinin hür olduğuna emin olması gerekir. Depresif bir yaşantı içindeyken, kendi içinde psikolojik sorunları varken aşkı istemek, herşey bittiğinde sizi daha dibe sokarken, karşınızdaki kişinin de yaşamanı zehir edecektir.

İstemek güzel birşey. Fakat bu olay tek taraflı değil. Söz konusu olan kişinin hayatı da önemli olmalıdır. Birşeyler yanlış gittiğinde hemen içine kapanan, "zaten benim kaderim bu, ben lanetliyim" diyip, herşeye çabucak sinirlenip, birşeylere tolerans gösteremiyorsanız hakkınız olmayan şeylere göz koymayın derim. Öncelikle insan hayattan keyif almalı. Güler yüzle çevresindekilere yaklaşmalı. Hoş görüyü kendine ilke edinip, kötü şartlarda soğuk kanlı davranarak paniğe kapılmadan akıllı davranması gerekiyor. İlgi alanları ile ilgili çalışmalar yapmalı yoksa edinmeli. Tüm bunlardan sonra da zaten "sorunsuz" biri olarak dışarıdan farkedildiğinizde, siz de sizi farkedenleri farkedeceksiniz.

Bunu sadece "aşkı" elde edebilmek için değil, önce insan kendisi için yapmalı. Bunun geleceğinizde çocuğunuza nasıl bir aile olacağınızla da çok alakası var. Söz konusu bu durumdaki kişiye bağlı insan sayısı 2 'den fazla olabileceği için ona göre düşünün derim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver