@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Severim kendisini. İyidir, hoştur, uyuzdur.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kısa sürede sevdiğim kişilerden, severim bebekimi.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : 'Adamın dibi' sin diyebileceğim kişilerden.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Aramızda bir sarp10 muhabbeti vardı, öyle tanıştık.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çook eskilerden tanıdığım, sevdiğim bir arkadaştır. Birbirimizi kaybetmiştik, tekrardan bulduğuma sevindim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sana diyecek söz bulamıyorum @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Dün İzmir kızlarını yerden yere vurdun sana kıl oldum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevilirrr.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eskiden çok fazla online görüyordum ama şimdi nadir geliyor sanırım. Ama iyi birisidir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yeni tanıdığım üyelerden, iyi birisi gibi. (:
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Pek online görmediğim üyelerden. (: