Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2012, 02:10   #13
esekherif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Atatürk'e dinsiz diyenlere ;)

CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
esekherif, kimin dindar olduğu kimin iyi-kötü müslüman ya da imanlı olduğu sizin gibilerin tekeline düşmüşse vah islam dinimizin haline!

Hangi insanoğlunun, hangi varlığın haddinedir ki, kendini Allah'ın yerine koyup bir başkasının müslümanlığını yargılasın!!!! Yahu sen kimsin, neyin nesisin? Şıh mısın? Ermiş misin? Allah katında yükseldinde bizim mi haberimiz yok? Kimin dindar olup olmadığını nerden anlıyorsun?

Tabi sizde dindarlık gösteriş yapar gibi dışarı vurulması anlamına geldiği için şıp diye anlıyorsunuz kendiniz gibi olanları.

Atatürk zorla sufi yapılmıyor ama zorla dinsiz yapılıyor.

İlk önce dindarlığın gerçek anlamını öğrensin herkes. Boyunuzdan büyük laflar etmeyin.

Allah'a şirk koşmayın! Farkında olmadan dinden uzaklaşıyorsunuz.

Önce EDEP ya HU ! Sen kimsin ? Nesin? gibi balat kahve ağzıyla konuşacaksan papuçları değişiriz !
Bu ne celal ! Okuduğunu anlamıyor , anlamadığını bilmiyor, bilmediğini de bilmiyorsun ! Ben ne yazdım sen yazdın ? Kimin iyi kimin kötü müslüman olduğu bana kalmadı ama kimin akıllı kimin gerizekalı olduğunu anlamak için psikoloji raporu gerekmiyor ! Şimdi koca kafanı yukarı kaldır tekrar oku ! Hadi abisi ! Hadi !

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver