Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2012, 00:41   #11
esekherif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Atatürk'e dinsiz diyenlere ;)

gizemcik32 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Biz her konuyu Atatürke baglamiyoruz. Araplarin boyle bir ise kalktigi haberini duyupta Atatürkün ozamanlar karsi çiktigi o karara ve su son zamanlar ülkenin hali ortada olup ve Atatürke karsi bir savunma hali almis insanlara Atatürkün namaz kilmis olmasada, alkol veya sigara tüketmis olsa dahi ne kadar iyi bir muslüman oldugunu (çapimca) bazi insanlara hatirlmak istedim!

Atatürk'ün manevi kızı Sabiha Gökçen Mustafa Kemal'i şöyle anlatıyor:

"Ata'nın elini öpmek üzere yanına girdim İşleri ile meşguldü Bir süre ayakta bekledim Birden derin bir iç geçirdi Ve "Allah" dedi O bunu sık sık tekrarladı… "Çok iyi, Allah, büyük bir kuvvettir Ona inanmak Ve bu konuda uzun uzun izahat verdi.
( (Avni Altıner, Her Yönüyle Atatürk, 2. Baskı, Bakış Kütüphanesi, İstanbul, 1974, s 376)

Sevgili gizem; Yukarıda da söyledim burayada yazıyorum. Bu konunun Atatürkle ne alakası var ? Vahhabi Suudi iktidarı zamanında Osmanlıya ihanet etmiş ve onun mirasınıda yerle bir etmiş ve etmeye devam ediyor . Lakin burası PEYGAMBER kabridir ! bunu yapmaya asla ve kat-a hiç kimse rıza göstermez zaten. böyle asparagas haberleri eskiden cumhuriyet gazetesi yapardı şimdilerde üçüncü sınıf rus gazeteleri mi yapıyorlar !
Bu arada Medine denince Fahrettin paşa gelir akla ! Abdulhamit gelir ! Belkide en son Mustafa Kemal gelir ! Bunu Atatürkü yermek için söylemiyorum. ! Kendisi pek dindar değildi olmasıda gerekmiyordu zaten, derin iç geçirerek ''Allah'' demekle de müslüman olunmuyor malesef ! zorla adamı sufi yapmayada gerek yok ! Sabiha gökçene gelince kendi insanlarını bombalayan ilk katil pilot kadındır !

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver