Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2012, 20:21   #124
Lilith
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.

En tatlı belanız: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ooocuuuummmmm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Forumda ki aşkınız: Aşka aşığım diğerleri nefes almaya devam etsin.)
En kankanız olan kullanıcı:@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]um, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En şıpsevdi kullanıcı: Kim bilemiyorum ama tahtına çok aday var bilsin derim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

En kibar kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En online kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni tek geçiyorum hemşerim

En kültürlü kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En sabırlı kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En değerliniz: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başta olmak üzere liste çok uzuyor

En paylaşımcı kullanıcı: Forum içerisindeki hemen hemen tanıdığım herkes yeterince paylaşımcı.
En ciddi kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En sakin kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En sinirli kullanıcı: Ben ben ben ben.
Forum genelinde en sevilen kullanıcı: Ben değilsem bıraksın herkes forumu lşdkfşlkn
En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: Çok çok istediğim biri bulunmamakta
En çok konuşan kullanıcı: Konuşmalarını duyamıyorum)
En az konuşan kullanıcı: --
En fanatik kullanıcı: Benden fanatiği henüz doğmadı ki burada olsun
Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En mütevazi kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En marjinal(farklı) kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En gerçekçi kullanıcı: hımm sanal ve gerçeklik pek bağdaştıramadım
En güzel kullanıcı: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] m şirindir

En yakışıklı kullanıcı: Yani varla yok arası
En iyi avatar'ı olan kullanıcı: Oda bende SLyvester ın iyisi olabilir mi yahu)
En iyi imza'sı olan kullanıcı: Bende bende
Bu imzayla geldim bununla ölürüm

En iyi nick: Tabikide benimki
En iyi admin: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En iyi süpermoderatör: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
En iyi moderatör: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] umm

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver