Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2012, 05:20   #10
Med Cezir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kayıtlı Nicklere Oto voice

Bu başlık altına verdiğim kodların hepsi çalışıyor, denendi test edildi. Yalnız 2. verdiğim kodda ben Chanserv in gönderdiği notice leri kendi bulunduğum sunucuya göre(CR) ayarlamıştım, senin bulunduğu sunucuda gelen notice mesajı farklı olduğundan muhtemelen çıkmadı; bu yüzden unreal bir sunucunun noticesine göre ayarlamaya çalıştım ama yinede farklılık olabilir.

Girdiğim sunucuda Cs voice #kanal nick komutunu uygulayınca gelen notice mesajı
[04:56] -ChanServ:#zindan- VOICE command used for TestM by MedCezir
Bu noticeye göre
$1 : VOICE
$2 : Command
$3 : used
$4 : for
$5 : voice verilen nicki (TestM)
$6 : by
$7 : voice veren nicki (MedCezir)
temsil ediyor, sendeki mesaj farklı ise kendin uyarlayabilirsin, bu bilgilere göre.

Kodda değişiklik yapman gereken yerler kalın kahverengi renkle belirtildi. IRc.sunucu.com yazan yerleri değişir ve Botunnicki yazan yere serverındaki botun nickini yazdığın takdirde sorun kalmayacaktır.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on Yasakv:Voice:#:if $server == irc.sunucu.com { cs devoice $chan $vnick | $iif($regex($nick,/^(Chanserv|Botunnicki)$/i),return,msg $nick Bu kişi yasaklı voice vermeyiniz.) } on *:notice:*:#:if ($server == irc.sunucu.com && $nick == Chanserv && $1 == VOICE && $level($5) == YasakV) { msg $7 Bu kişi yasaklı voice vermeyiniz. } on *:text:*:#:if $server == irc.sunucu.com && $regex($1,/^[!.](voice|v)$/i) && $level($2) == YasakV && $nick isop $chan { msg $nick Bu kişi yasaklı voice vermeyiniz. }

Konu Med Cezir tarafından (27 Ekim 2012 Saat 03:27 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver