@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Çok sıcakkanlı samimi çok güzel karşılıyor beni ne zaman görse
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Pek çıkaramadım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Oda seviyeli ve saygılı iyi huylu erkeklerimizden
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forumdaş.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ben seni nasıl yorumlasam bilemedim, sana çoook çok değer veriyorum iyiki benim arkadaşımsın iyiki tanıyorum seni ve iyiki varsın.Ve teşekkür ederim iyikileri aynı cümlede bukadar çok kullanmama sebep olduğun için, sen sanal ortamda benim için ayrıcalıklı olan dostlarımdan minnoş
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - IRC tede gördüğüm, kendi halinde biri.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımadığım forumdaşım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - melek gibi birşey o
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Aşka aşık hatunlarımızdan
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - assolistler en son çıkar misali
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Minnoşum kuzum papatyam Nur'um , pek görüşemesekte kalbim onunla