Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2012, 22:02   #1457
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Çokca sevdiğim kardeşim gürcancım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Forum modu arkadaşlardan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Toprağım. Müdürüm sevilir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Benim icin değerli, Sevgili kardeşim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Forum üyelerinden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; 1cik kardeşim benim. Mehmeti severim. Gelecem dediysem gelirim ;p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; 1cik kardeşim benim. Buğramı severim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Forumda sevdiğim arkadaşlarımdan. Samimi, icten tavırlarınca sevilir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Insallah aşkı bir gün bulur. Allah kalbine göre versin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Gökmencimle hukukumuz cok eski. Çokcada sevilir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver