Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2012, 18:47   #1456
Nava
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Canını yediğim, didecanım işte.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sonradan yakınlık kurduğum, samimi olduğum. (Dipnot: Smsim yok ki benim.)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Buraların en güzel rengi odur. Özeldir ben de. :*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Geldik o mâlum kişiye ^.^ seviyorum seni! Alışveriş yapacağımız günü iple çekiyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Soluna soluk olabildiğim kişilerden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Gadınım, 3 yıldır tanışırız onla. Pek severim, dertleşirim, konuşurum, saçmalarım. Bu sıralar aşığım hatta. Öyle ultra seviyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ona ne desem az gelir ama işin özü; kız kardeşim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Peri kızı, görünmüyor gene.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İzmirli bayanlardan, pek özlem doludur, pek güzeldir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sessizliğine ses gelsin, yokluğun belli oluyor.

Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver