@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Canını yediğim, didecanım işte.@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sonradan yakınlık kurduğum, samimi olduğum. (Dipnot: Smsim yok ki benim.)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Buraların en güzel rengi odur. Özeldir ben de. :*
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Geldik o mâlum kişiye ^.^ seviyorum seni! Alışveriş yapacağımız günü iple çekiyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Soluna soluk olabildiğim kişilerden.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Gadınım, 3 yıldır tanışırız onla. Pek severim, dertleşirim, konuşurum, saçmalarım. Bu sıralar aşığım hatta. Öyle ultra seviyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ona ne desem az gelir ama işin özü;
kız kardeşim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Peri kızı, görünmüyor gene.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İzmirli bayanlardan, pek özlem doludur, pek güzeldir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sessizliğine ses gelsin, yokluğun belli oluyor.
Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''