Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2012, 18:18   #1455
Estela
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Severim Dilaver'i, sağolsun her konuda yardımcı oluyor bana. Dostluğumuz daim olsun. (;
  2. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Güzel nickli şahsiyet
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: İçiyorsa sebebi vardır dediğim arkadaş :p
  1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımamakla beraber tanışmak isterim
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Heryerde karşıma çıkıyorsun be @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], hadi hayırlısı(: :p
  3. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : İnsanlarla çabuk kaynaşan, sıcakkanlı biri.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sempatik hoş
  5. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forum S.mod'lardan, iyi birine benziyor (:
  6. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum, daha önce hiç görmedim.
  7. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : İyi birisi(: Vaktimiz olduğunda daha yakından tanışmak isterim. :$
[COLOR="Silver"]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:18 -->-> Daha önceki mesaj 18:18 --

Konu yoSun tarafından (21 Ekim 2012 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver