Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Severim Dilaver'i, sağolsun her konuda yardımcı oluyor bana. Dostluğumuz daim olsun. (;
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Güzel nickli şahsiyet
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: İçiyorsa sebebi vardır dediğim arkadaş :p- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımamakla beraber tanışmak isterim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Heryerde karşıma çıkıyorsun be @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], hadi hayırlısı(: :p
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : İnsanlarla çabuk kaynaşan, sıcakkanlı biri.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sempatik hoş
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forum S.mod'lardan, iyi birine benziyor (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum, daha önce hiç görmedim.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : İyi birisi(: Vaktimiz olduğunda daha yakından tanışmak isterim. :$
[COLOR="Silver"]
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:18 -->-> Daha önceki mesaj 18:18 --
Konu yoSun tarafından (21 Ekim 2012 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.
|