|
b4k Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
konu kelebek.org değil de bilmemne.org olsaydı moderatör arkadaş aynı hassasiyeti gösterir miydi acaba? eğer her sunucudan birilerinin buraya gelip fikir alış verişinde bulunmasını istiyorsanız objektif olmalısınız. ha "biz objektifiz" diyorsanız da daha profesyonel moderatör arkadaşlarla çalışmalısınız if yönetimi.
|
Birincisi olaylara ilk tepkinizden sizin kalitenizi ölçebiliyorum biliyorum kaale almamam gerekiyor ama IF imajı için cevap vereyim. Her ne olursa olsun bunu @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dahi biliyor olaylara objektif bakar o şekilde işlem uygularım. Benim nebzimde bu başlık altından yazılmaması gereken bir mesajdı o yüzden sildim. Mesajını sildiğim arkadaş bu kadar tepki göstermiyorken ( ki ne kadar arkadaş olsakta hakkını arar söyleyeceğini söyler böyle bir durumda ) size ne oluyor?
İkincisi şahsa hakaret olarak değerlendirilecek mesajınız, bunun ardından x y sunucularında diyeceksiniz ki "hakkımızı arıyorlar ceza veriliyor" bunu da kullanıcılarımızı aydınlatmak açısından söylüyorum.
Üçüncü ve son olarak ise Kelebek.ORG/Siber.NET #Help departmanı hakkında yorumlar haricinde herhangi bir yorum kabul etmiyorum artık bu başlık altından her kim olursa olsun her ne içerikli olursa olsun sileceğim. Bilginize.