Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ekim 2012, 00:45   #209
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Zamanı yaralarla ölçen kadın.

Hani sizi üzmek istemezdim ama, böyle adamlarda vardı bir zamanlar. İyi ki de varlarmış, çünkü yani onlar olmasa şimdiki adamlarla ömür geçmezdi, heh laf.
Bazı insanların yaşadığı kafadan istiyorum ben de, bilmiyorum nasıl başarıyorlar, nasıl yaşıyorlar ama istiyorum.
Bilmem kaç aydır, en yakın arkadaşıma acının dibini yaşatan adam, adam diyorum çünkü severim onu, ayrılıktan sonra her gün aramaya, sormaya başlamış, başladı. Hani ya Eskişehir'e gittiğimde ya da o bayramda geldiğinde tutup '' Oğlum sen neyin kafasını yaşıyorsun '' diyesim var, acayip yani. Eskişehir demişken, artık Eskişehir şey gibi oldu bize, '' aa anne ben halamlara yemeğe gidiyorum '' der gibi. Artık bir vazgeçelim ordan, geçilir gerçi geçilmeyecek bir yanı yok ama neyse.
Sonra o tutup bu cümleyi kurduğum adam da, bildiğin sempatik, komik bir şey olduğu için gülerim diye korkuyorum. Yok yok gülmem, hatta şöyle bile derim '' lan benim arkadaşımı üzen adamın var ya ... ''
Neyse efenim, malum havalar bu ara pek karışık.
Gündüz sıcağından nefret ettiğim kadar, bazı insanlardan nefret etmemişimdir. Sıcak ne ya, bir insan sıcağı nasıl sever ki? Sıcak be, sıcak. Tamam gelin soğuğu sevin de demiyorum da, peki işinize karışmıyorum, sustum.
Ha şey, benim Eskişehir'de okuyan bir arkadaşım daha var. Konuşmuyorduk ne zamandır, özlemişim ben, cidden. Hayattaki bir diğer hata, gözünde büyüttüklerin yüzünden ötekileri ezip geçmenmiş. Bunu ben söylemesem de bilirdin. Bazen bir isim koyasım geliyor sana. Mesela geçen arkadaşın sevgilisinin adı çok hoşumuza gitti. Çağkan'dı adı. Çok tatlı bir isim değil mi ya? Öyle öyle.
Felsefe okuyan bir arkadaşınız varsa, hayat gerçekten çok zor.
Sadece uykum gelir umuduyla 3 bira içtim ben ve itiraf etmeliyim ki ne yazacağımı unuttum. Gerek yoktu bütün bunlara, Turgut Uyar tek başına da yeterdi, yeterdi hatta artardı bile.
Bir de ben şu başka başka şehirlerde okuyanların, bayramlarda ailelerinin yanına gitmek için kapıldıkları telaştan istiyorum.
Pek hoşuma gidiyor o muhabbet, şimdi ailesinin yanına gelen bütün arkadaşlarımdan bende faydalanacağım.
Dur bana bir sıkıntı geldi, yine gerildim Ankara'da okuduğuma.
Yok valla bir şey oluyor.
Tamam geçti.
O zaman iyi geceler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver