Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ekim 2012, 14:39   #3241
Aruz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; İlk izlenimi ben bıraktım bence, çünkü konuşmada ters tepki göstermiştim, ondan olsa gerek böyle düşünmem. Ama bir sorun olmaması beni sevindirdi. Yaşamına dair hayat dolu olman isteğimle. (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Evlendin unuttun bayım! Hani arada gelecektin? İyisindir inşallah.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; İşinden dolayı sende unuttun! Mutlu olmanız isteğimle.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m;
Küçük yüreklerimizde saklıdır hasret, bazen bir gözyaşındaki tanedir bizi yaklaştıran.
Ve bilelim ki, ne kadar azsa yaşadıklarımız, içimizdeki duygulardır bizi çokluğa götüren..

ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m; Bazen bir resim anlatır bizi..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ve bunu yazasım geldi..
Ben zannediyordum ki ömürlerimizin teknesini istediğimiz sahile çekmek için yalnız onun dümenini ele almak kâfidir. Anlıyorum ki değilmiş. Yollar görünmez kayalarla doluymuş. Onlara çarpmamak lazımmış. Daha fenası gizli akıntılar varmış ki insan onlara kapıldığı zaman yolun değiştiğini, gittikçe yoldan uzaklaştığını fark edemezmiş. Ta kendisini başka sahillere düşmüş görünceye kadar.
Reşat Nuri Güntekin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan