Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2012, 21:58   #29
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Türkiye Suriye’ye girerse” ne olur?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kuş beynin basmıyorsa ben ne yapabilirim? 37 milyon seçmiş dedin bana. Bende sana daha fazla kişininde tam tersi şeyleri istediğini söyledim. Tayyip'i halkın yarısı seçtiyse, Evren'ide halkın tamamına yakını seçmiş.

Senin verdiğin örneğe örnek olarak cevap verdim. Ama kuş beynin bir kere basmıyorsa kabahati bende veya bir başkasında arama. Sen Tayyip'i örnek verdin Tayyipçi değilim dedin. Bende Evren'i örnek gösterdim. Bende Evrenci değilim. Ama yok sen hakikaten gizli Tayyipçiysen bilemem orasını.

Edebinle yazıyorsan yaz! Yok edebsizim diyorsan çocuk diye hitap ettiğin kişinin sözleriyle altında kalırsın. Bilesin!

O kadar çok saçma sapan şeyler yazdın ki, benim saçmalıklara ayıracak zamanım yok. Birazcık mantıklı yazın vardı onlarada cevap verdim.

Ayrıca şunuda belirtmek isterim; bu zamana kadar bu forumda sen şucusun, sen bucusun diye hitap etmedim. Sen bu konuda ilk önce kendine hakaret ettin ben Tayyipçi yada Kemalci değilim diyerek. Yani kendini sınıflayacak yer aradın. Bu terbiyesizliğe benide sokup benide Evrenci yapmaya çalıştın. Kusura bakma ama ben kimsenin şucusu bucusu olmam. İlk defa birini bu forumda sınıflamaya sokacam. Çünkü bunu hak ettin.

Gördüğüm kadarıyla sende fetocusun. Yada imamın ordusunda bezelye beyinli bir nefer.

Not: Edepsizliğine ufak bir cevap niteliğindedir bu yazım. Devam edersen altında kalacağından emin olabilirsin!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver