Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2012, 21:23   #2
Lilith
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Günümüzde aşklar nasıl yaşanıyor? -

Aslında değişen teknolojiden ziyade insanlar.Duygular okadar basitleştiki bırakın kısa süreliği anlık bile olabiliyor, sonra size çok rahat aşık değildim sonuçta deniyor.Nasıl oluyor merak ediyorum aslında bunu, insanlar sadece deli divane aşık olduklarında mı birlikte oluyorlar, yalnızca aşk mıdır kalıcı olabilen.Ben pek böyle düşünmüyorum eğer birinden etkileniyorsanız bu gelip geçici birşey olmamalı, çünkü onu buna değer görüp hoşlanıyorsunuz.Nasıl olurda 2 gün sonra hiçbirşey olmamış gibi bukez birbaşkasına sevgili gibi davranabiliyor insanlar.Teknoloji bahane aslında, dürüst olan yanında olmuş uzakta olmuş ne fayda, aklı 3 karış havada her haltı sevgi sanan yanında olsa kârı ne? Sevgiyi görerek yaşamak elbetteki farklı ama en eski çağlara gidersek onlarhergün görüşüp sinema, cafe , bar gezmiyorlardı ki.Ama kısa süre sonrada ben aslında öyle sanmışım demiyor.Sabırla bekliyorlardı.Teknoloji ve sanal alem sayesinde kendinizi değiştiremezsiniz, bazılarımız olmak istedikleri gibi davranmaya çalışır ama nafile, turşu hangi kaba koyulsa eninde sonunda kokar be arkadaş.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver