08 Ekim 2012, 13:29
|
#2 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 92.Hafta Çok Bilmiş *Violent*
Allah Allah sonunda başımı yaktınız
Ne çok soru sordun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sıra sanada gelecek haberin yok - Violent kimdir? En ince ayrıntısına kadar istiyörüüm
- Hady bakalım başlayalım o zaman.
- Kendine dışarıdan bakınca günlük yaşam da bir birey olarak nasıl buluyorsun?
- Ayakları üzerinde duran kendini geliştirmek için sürekli mücadele veren bir birey.
- İnsanlar nerde yanlış yapıyorlar?
- Kendilerini olduklarından farklı göstermeye çalışıp samimiyetsiz bir durum sergiliyorlar. Oysa kendi kişiliklerini ortaya koyup doğru bulduklarına yanlış demeseler insan ilişkileride kaos durumdan kurtulup içten ilişkiler de ortaya çıkar.
- Bugünün yarından çıkarı nedir?
- Hergün öğrendiklerimi bir sonraki güne aktararak yoluma devam etmem.
- Kendinde en sevdiğin ve en sevmediğin 3 özellik neler?
- En sevmediğim: Sinirlendiğimde kendi kabuğuma çekilip susmam, Bayan dobra, İnatçıyım fazlasıyla.
- En Sevdiğim: Bir tarfımın çocuk kalması Allahım kaybettirmesin, Doğalliğim, Samimiyetim.
- Kendince en büyük eksiğin nedir ?
- Evlenmek için hala korkuyor olmam : )
- Günün hangi saatleri sana huzur verir?
- Akşamları herkez elini ayağını çektikten sonra kendimle baş başa kaldığım zaman.
- Duymamazlıktan gelirmisin bazen?
- İnsanların kötü niyetle söylediği herşeyi duymamazlıktan gelebilme meziyetine sahibim. O anda hemen kendimi başka düşüncelere odaklayıp iyi düşüncelerle kurtarabiliyorum.
- Yalnızlık hakkında ne düşünürsün ?
- Etrafınızda binlerce insan olsada akşam kafanızı yastığa koyduğunuzda yanlızsınız. Doğarken tek başımıza doğduk, öldüğümüzde toprağına altına yanlız gireceğiz. O yüzden bu hayatta yaptığımuz herşeyden kendimiz sorumluyuz. Kimsenin üstünden geçinerek hayata tutunmamak gerekir. Yanlızlığımızı kabul etmemiz lazım artık.
- Mutluluk, insanın hayata bakış açısında mıdır, yoksa hayatın önüne sunduklarında mı ?
- Kesinlikle bakış açısından kaynaklanıyor. Hayatımda polyannacılık oynamayı yıllar önce başladım. Bazen acı gerçekler insanı uyandırsada. Mutlu yaşamak, mutsuz yaşamaktan herzaman daha kolay.
- Eleştirilmekten hoşlanır mısın ?
- Evet hoşlanırım. Dışardan görülen gözlerin sözleri kendimce sentezlerim ve kafama yatanları elimden geldiğince bir daha yapmamak için uğraşırım.
- Çok eleştirir misin ?
- Eleştirim. Kuzu sürüsüne her zaman karşı biriyim. Hayatın her aşamasında kendimizi, çevremizde olanları, arkadaşlarımızın, ailemizin vs ortamlarda kendi fikirlerimizi ortaya koymamız gerektiğini düşünüyorum. Bu hayatta varoluşumuzun bir simgesi bence.
- Sorumluluk almaktan hoşlanır mısın ?
- Sorumluluk almadan başarı sağlanmıyor. Hayatta aldığınızın her sorumluluk altında riskler var sürekli kaçarsanız bir adım öteye gidemezsiniz.
- Yanlış anlaşılmak gibi kaygıların olur mu ?
- Herkez gibi benimde var tabi. Sizin düşüncelerinizi karşınızdaki aynı şekilde algılayamabiliyor. Bu kadar insan çeşitliliğinde olmasıda doğal.
- Şu andaki ruh halini yansıtan bi resmi bizimle paylaşır mısın?
- Şu anda işteyim ve haftanın ilk günü ama elimden geldiği kadar ruh halimi yüksek tutmaya çalışıyorum : ))
- Karınca misali küçük ama yılmadan çalışıp kendinden büyük işleri halletmeye çalışan insan modeli.
Tşk ederim gerçekten çok güzel sorulardı. |
| |