Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2012, 12:01   #25
Coder
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Türkiye Suriye’ye girerse” ne olur?

Wiking Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kaldırıldıgını düşünmemiştim :/ özür dilerim panpa
O kadar yasayı degiştiren milli günlerde göndere bayrak cekilmesini bile yasaklayan zihniyetin idam cezasını geri getirebilecek bütünlügü yok demi? saçma sapan konusuyorsun. IMF borcumuz yok evet ama milletin cebinde parada yok bunun hesabını nasıl vereceksin? milli kaynak dedigimiz hiç birşey yok kalmadı. SAMAN'ı bile yurt dısından ithal edilir hale geldik hangi ımf den bahsediyorsun sen?

Özür dilerim 2 torba kömürünüzü unutmusum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bana birşey yollama benden size oy cıkmaz allaha sükür ne kendimi nede ülkemi satmadım, satmamda.
Savaş cıkarsa suriye ile ilk sen gidersin tvde izleyip alkış yapıcaz reyiz sana

İdam yasasını getirmeye kalksa Akp bu seferde paşaları generalleri idam etmek için getirdi diye bahanelerin altına yatacaksınız sen ve senin gibilere bahane çok o yüzden çok boş konuşuyorsun sen kendini sattığın için karşındakine karşıda öyle bir zihniyet içindesin söyle söyle çekinme nekadar istiyosun ne istiyosun çok biliyosun ya satnayı satılmayı bu arada merak etme kendi paramla istediğimi elde ederim alamayacağım birşeyde yok ;s3

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver