Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2012, 22:01   #22
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Türkiye Suriye’ye girerse” ne olur?

Max Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tutturmuşsun bir demokrasi şarkısı sahnede tarkan gibi hareketler yapıyorsun. Demokrasi diye zırvalayan sizsiniz ben değilim. Yani siz tapınırken ala da adamlar şeytana biat edincemi sorun oluyor? Siz 4 kez üst üste cumhurbaşkanı seçilip, doğudaki insanları inim inim inleten hükümete sevgi besleyip yine o hükümet hülyalarına dalıyorken demokrat lider diyorsunuz adam askerlik yan gelip yatma yeri değil dedi diye diktatör diyorsunuz. Hemde kime? Bu milletin neredeyse hatta %50'sinin bu demek oluyor ki 37 milyon insanın 3.kez sadarat makamına getirdiği insana şeytana hizmet ediyor aman biat etmeyin diyorsunuz. Kendinize gelin! Bu millet başına kimi getireceğini iyi bilir, başına lider getiremediği zamanlarıda bilir. Bu yüzden gelip bana burda tarih ve siyaset dersi vermeye çalışma. 37 milyonun desteklediği adama ya saygı duyacaksın ya da çeneni kapatıp oturacaksın.37 milyon salak bir siz akıllısınız ya ne ala memleket. Bu arada ben ne tayyipciyim ne kemalci. Ben işini hakkıyla yapanların hakkını verenim!

%50 ile övünüyorsunuz, Kenan Evren Anayasası %91.37 oyla evet dedi. O zaman neredeydiniz? Niye o kadar şikayet ediyorsunuz, niye saygı duymuyorsunuz, niye değiştireceğizde değiştireğiz diyorsunuz yavrucum? Hah tabi siz o küçük yüzdelik dilimdesinizdir kesin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tabiiiii ki birde şu zorla "korkudan evet dedik" bahaneniz var. Onu es geçmemek lazım.

Yemişim sizin demokrasinizide, demokratlığınızıda!

Neyse... Biliyorum bunları boşa yazıyorum. Bağnaz toplumda yetişmiş birinden ancak iyi nefer olur.

Bir gerçek var ki; ne yaparsanız yapın, neyi değiştirirseniz değiştirin, neyi kontrolünüz altına alırsanız alın, tarihi hiçbir zaman yanıltamayacaksınız. Tarih herşeyi yazacak. Sizler dönme dolap olmaya devam edeceksiniz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver